Jonge Poerink logo gif

Lichtbak

Een lichtbak brengt uw gebouw of de omgeving ervan tot leven. Zoekt u bijvoorbeeld een led lichtbak om aan voorbijgangers te laten weten waar ze uw bedrijf kunnen vinden, ook bij schemerlicht of in het donker? Een lichtbak met letters zegt zo veel meer dan een onverlicht reclamebord. Of wat denkt u van onze chique reliëf units met een uitgefreesd element of achterlegd met acrylaat? Bij dit type lichten de letters zelf niet op maar ze brengen een discrete en toch zeer duidelijke boodschap. U kiest bij ons voor ronde en rechthoekige lichtbakken. Of wil u nog iets anders? Ook dat bespreken wij graag met u. Wilt u een lichtbak laten maken en wil u zeker zijn van perfectie? Contacteer ons, wij staan klaar voor u!

Onze productgroepen

Welke lichtbak kiest u?

Jonge Poerink gaat steeds voor innovatie en creativiteit. Wij bieden dan ook talloze mogelijkheden van lichtbakken aan. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, beheren wij het hele productieproces: van het ontwerpen, zagen en fresen, lassen en spuiten tot en met het eindproduct. U kiest de dikte en het type van uw lichtbak. Wil u lichtbak met led voor uw gevel of wil u een reclamezuil met licht? Kiest u een rechthoekige lichtbak met logo, een ronde lichtbak met eigen tekst of wil u nog andere informatie tonen op de lichtbak? Onze lichtbakken zijn eindeloos qua mogelijkheden. Uiteraard bepaalt u ook zelf de prijs van de lichtbak.

Een complexe of eenvoudige lichtbak

Wil u een zeer complexe of eerder een eenvoudige en goedkope lichtbak? Wij realiseren grote lichtbakken, kleine en middenformaat en u kunt bij ons een lichtbak laten maken zowel voor buiten als voor binnen. Een ronde lichtbak, haakse lichtbak of een rechthoekige lichtbak, wij maken van uw project een groot succes! Wanneer u een lichtbaak gaat kopen, bespreken wij elk detail met u. Een lichtbak voor buiten moet aan andere normen voldoen dan een exemplaar voor binnen. Een gevel lichtbak wordt anders opgebouwd dan een lichtzuil. En een neon lichtbak heeft een andere uitstraling dan een reliëf unit. Onze specialisten vertellen er u alles over wanneer u een lichtbak gaat kopen.

Contactformulier

Een lichtbak laten maken voor nog meer zichtbaarheid

Licht trekt aan, dat is wetenschappelijk bewezen. Een lichtbak kopen doet u dan ook om nog meer aandacht te richten op uw zaak. Het is dan ook de kunst om de juiste lichtbak te kopen die opvalt, zowel op het gebied van sterkte van het licht als op het gebied van uitstraling. Een lichtbak kopen betekent werken aan uw imago. En daar zijn wij bij Jong Poerink zeer sterk in. Wij zijn zeer kritisch op ons werk. De prijs van de lichtbak moet verantwoord zijn, zo niet bieden wij hem eenvoudig niet aan. En het ontwerp moet zodanig uniek en treffend zijn, dat we een dergelijk ontwerp ook voor onszelf zouden willen. Zo kan de vraag of u een ronde of een rechthoekige lichtbak wilt een eenvoudige vraag lijken. Toch is een rechthoekige lichtbak niet voor elke onderneming geschikt en zal een ronde lichtbak in bepaalde omgevingen niet passen. U merkt het, wij gaan voor details en perfecte afwerking. Als u bij Jonge Poerink een lichtbak gaat laten maken, dan bent u gegarandeerd zeker van de perfecte uitstraling.

Een lichtbak laten maken bij Jonge Poerink

Wenst u een lichtbak te kopen en daarmee uw zaak nog meer aantrekkelijk maken? U kunt bij ons een lichtbak laten maken die volledig aan uw wensen voldoet. Een kleine of grote lichtbak, een ronde of rechthoekige lichtbak, een zeer eenvoudige of een complexe lichtbak, een neon- of led-lichtbak, u kiest. Wij streven samen met u naar optimale zichtbaarheid van uw onderneming. Neem contact op met onze specialisten. Dankzij onze lichtbak zal uw bedrijfsgebouw binnenkort optimaal tot uiting komen.

Lichtbak projecten