Jonge Poerink logo gif

Over Jonge Poerink Group

Resultaat door vakmanschap sinds 1948

Samenwerking

In samenwerking met gerenommeerde bedrijven van over de hele wereld ontwikkelen we producten met de meest geavanceerde technieken. Het verrassende effect ziet u doorgaans als u door de winkelstraten loopt of over de industrieterreinen en autowegen rijdt.

Onze accountmanagers bezoeken u graag om samen met U ideeën uit te werken, waarna de ontwerpafdeling deze vertaald in een prachtige presentatie. Onze designers kunnen zowel 2D als ook 3D presentaties voorbereiden.

Nadat de presentaties in samenspraak met de klant zijn gefinetuned, worden ze in ons geavanceerde software systeem gezet waarna het ontwerp ons bedrijf “in gaat”. Via werkvoorbereiding en planning komt het ontwerp uiteindelijk in onze productie terecht waar deze helemaal tot leven komt.

Alles wordt tot in de puntjes worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat u zeer tevreden bent met het eindresultaat. Tijdens het productieproces houden wij altijd het volgende in ons achterhoofd “zouden we dit zelf ook zo willen hebben ?”. Deze vraag stellen wij ons continue.

Alles in eigen beheer

Doordat Jonge Poerink Group ontwerp, productie, monitoring en de service afdeling in eigen beheer heeft kunnen we vaak net iets meer voor u betekenen.