Jonge Poerink logo gif

Lichtreclame

Wanneer u lichtreclame borden aanbrengt op uw bedrijfsgebouw, krijgt het plots een heel andere look. Lichtreclame op een gevel is niet alleen een heus reclamebord, het is ook een manier om extra aandacht aan uw eigen stijl en uitstraling te besteden. Wij maken die lichtreclame voor u die een persoonlijke touch aan het betreffende kantoorgebouw, winkel, school of andere instelling geeft. Als wij lichtreclame voor uw bedrijf maken, maken wij altijd lichtreclame op maat. De lichtreclame borden die wij maken, zijn zeer gedetailleerd afgewerkt waardoor ze het imago van uw onderneming een niveau hoger brengen. Wil u vierkante, rechthoekige of ronde lichtreclame? Het kan allemaal! Gaat u voor lichtreclame letters en wil u dit combineren met uw logo? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Doosletters Kwikfit

Onze productgroepen

Uw gevel lichtreclame afgestemd op uw bedrijf

Bij het kiezen van lichtreclame op de gevel is het belangrijk om deze af te stemmen op de algemene cultuur, visie en imago van uw onderneming. Lichtreclame is pas efficiënt als ze in lijn ligt met wat er in uw firma speelt. Persoonlijke ideeën, bedrijfskleuren, unieke lettertypes, logo’s of afbeeldingen… wij laten ze perfect terugkomen in de lichtreclame voor buiten of binnen. Hoe origineler u uit de hoek komt met lichtreclame, hoe meer de reclame zal aanslaan bij uw doelpubliek. Samen gaan wij ervoor om het maximum uit uw lichtreclame te halen.

Contactformulier

Uw lichtreclame borden het best laten uitkomen? Jong Poerink is uw partner!

Lichtreclame kopen is makkelijk, maar dé beste lichtreclame kopen is een ander verhaal. Zo heeft bijvoorbeeld ronde lichtreclame een ander effect op klanten dan vierkante lichtreclame. Lichtreclame tegen een gevel heeft een andere impact dan lichtreclame die haaks op de muur is gemonteerd. In smalle straten zullen lichtreclame borden die voor uw gebouw staan eerder opvallen bij voetgangers dan lichtreclame op het dak. Bent u daarentegen aan een grote weg gevestigd? Dan is lichtreclame tegen de gevel en op het dak zeker aangewezen. Bij het ontwerpen van lichtreclame borden houden wij met veel factoren rekening.

Welke klanten wilt u met lichtreclame aantrekken?

Welke klanten wil u aantrekken en op welke manier? En wat doet u met bestaande klanten? Voorziet u voor hen ook informatie en/of lichtreclame tegen de gevel? Onze accountmanagers zijn echte specialisten op het gebied van lichtreclame. Ze spitten alle mogelijkheden uit tot in elk detail zodat u uiteindelijk een uniek resultaat krijgt. Wij stellen ons altijd de vraag: “Zou ik dit voor mezelf ook willen?”. Pas wanneer wij volmondig ja kunnen antwoorden op deze vraag, doen wij ons voorstel aan u.

Reclame borden op maat van uw bedrijf

Lichtreclame staat niet los van uw onderneming. Het behoort tot uw marketing strategie. Misschien wil u niet alleen maar lichtreclame tegen de gevel, maar denkt u ook aan freesletters, led-letters of neonletters. Ons gamma om uw zaak op de gepaste manier te laten schitteren, is zeer uitgebreid. Bespreek met ons wat uw doel is en wij zoeken samen naar de juiste oplossing. Van zodra u beslist om lichtreclame te laten maken, contacteert u ons en wij laten u de lichtreclame prijzen weten. De kosten voor lichtreclame worden bij ons laag gehouden doordat wij het hele productieproces beheren. Daarbij mag u rekenen op topkwaliteit en een perfecte afwerking. Of u nu uw hele onderneming van reclame borden wil voorzien of u heeft slechts een kleine lichtreclame nodig, wij pakken elk project als nieuw aan en doen er alles voor om tot een mooi resultaat te komen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Lichtreclame projecten