Jonge Poerink logo gif

Lichtbak met letters

Een letter lichtbak is de ideale manier om duidelijk uw naam, bedrijfslogo of tekst zichtbaar te maken aan mensen die voorbij uw onderneming komen. Wenst u een lichtbak met letters te kopen en daarbij ook de meest sprekende, inspirerende en meest aantrekkelijke lichtbak met letters te hebben? Jonge Poerink weet hier raad mee. Onze jarenlange ervaring helpt u om precies die letter lichtbak in te zetten die uw bedrijf verder brengt. Wij werken regionaal, nationaal en internationaal en dit al gedurende vele decennia. Telkens weer leren wij bij, onze medewerkers zijn ervaren en gedreven en daardoor komen wij bij elk project tot een perfect resultaat.

lichtbak met letters jonge poerink

Bekijk alle mogelijkheden voor een lichtbak met letters

U denkt eraan een lichtbak met letters te kopen? Onze accountmanagers bespreken uw project graag met u. We bekijken in detail wat u wenst, waar de letterbak lichtbak moet komen en welk doelpubliek u precies met de letter lichtbak wilt bereiken. U zult er versteld van staan welke mogelijkheden Jonge Poerink biedt als het om letterbak lichtbakken gaat. U doet uw inbreng, wij realiseren een topproduct voor u. U kiest voor de vorm van de lichtbak met letters: rond, vierkant of rechthoekig. Had u graag andere vormen? Wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Contactformulier

Verschillende soorten lichtbakken met letters

Een specifiek type van letter lichtbakken zijn onze reliëfunits. Dit is een letterbak met letters waarbij de letters in reliëf staan en het licht achter de letters schijnt. Door dit uniek design wordt de letter lichtbak naar een hoger niveau gebracht. Bij dit type van letterbak lichtbak krijgt u een zachtere uitstraling, wat een grote klasse aan de presentatie van uw onderneming geeft. Ga zeker ook eens kijken naar mogelijkheden zoals verlichte doosletters en verlichte reclamezuilen. Wanneer u een lichtbak met letters gaat kopen, zijn dit producten die onderling makkelijk te combineren zijn. U kunt bijvoorbeeld een lichtbak met letters kopen voor aan de gevel van uw gebouw in een industrieterrein en tegelijk ook een reclamezuil tegen de straat aan willen plaatsten. Heeft u een winkel in een drukke straat? Dan kan een lichtbak op de gevel én een haaks opgestelde lichtbak met letters een mooie combinatie zijn. Laat uw fantasie de vrije loop en deel uw ideeën met onze specialisten. Door grondig met u te overleggen over welke lichtbak met letters te kopen, bouwen wij een strategie op die kadert in uw marketing activiteiten. Mensen aantrekken is nu eenmaal waar het hier om gaat.

Uw letterbak met letters, wij gaan voor perfectie

Als u een lichtbak met letters gaat kopen, dan staat u er niet alleen voor. Jonge Poerink is uw partner. Wij werken samen met architecten en ontwerpers en wij gaan zelf te rade bij reclamebureaus om uw letter lichtbak tot een perfect resultaat te brengen. Uw lichtbak met letters past volledig in uw bedrijfsimago, in de omgeving van uw bedrijf en wij stemmen uw lichtbak met letters af op uw huidige en toekomstige klanten. Wij gaan in ons eigen atelier aan de slag. Onze eigen spuiterij zorgt ervoor dat uw unieke kleuren en lettertypes, uw logo of andere figuren en tekeningen helemaal overeenkomen met wat u in gedachte had. Telkens wij een product maken, vragen wij ons af: “Zou ik het voor mezelf ook zo doen?”. Wij zijn niet tevreden met half werk, wij gaan voor perfectie!

Uw lichtbak met letters bij ons bestellen

Als u een duidelijk beeld heeft over een letterbak lichtbak, dan kunt u die eenvoudig online bij ons bestellen. Wil u echter iets complex en wil u meer weten over de mogelijkheden, de materialen en de uitvoering? Neem dan contact op met ons. Ons team van ervaren medewerkers begeleidt u graag door het gehele proces, vanaf het ontwerp tot en met de levering. Uw lichtbak met letters is onze zorg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Lichtbak met letters projecten