Jonge Poerink logo gif

Haakse lichtbak

Om uw onderneming optimaal zichtbaar te maken in het straatbeeld, bestaan er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een staand reclamebord op de stoep plaatsen en een lichtbak aan de gevel laten monteren. En andere, zeer efficiënte manier om de aandacht naar uw zaak te trekken is een haakse lichtbak. Het is een lichtbak die dwars op de muur wordt gemonteerd en die dus van elke kant kan bekeken worden. Deze wordt vooral in drukke winkelstraten gekozen. Maar ook langs wegen zoals een verbindingsweg tussen dorpen en grote provinciewegen zijn haakse lichtbakken zeer efficiënt. Wandelaars of automobilisten die voorbij uw zaak komen, krijgen onmiddellijk een duidelijke boodschap mee dankzij een haakse lichtbak. Het spreekt voor zich dat u zonder problemen meerdere types van reclame met elkaar kunt combineren. Een haakse lichtbak kan een onderdeel vormen van een totaalplaatje in combinatie met gevelreclame, buitenreclame, letterreclame of een reclamezuil. Wij voeren dit graag voor u uit.

haakse lichtbak Jonge Poerink 4

Welke types van haakse lichtbak zijn er mogelijk?

Gaat u voor uw logo, een tekst, de naam van uw zaak of bijvoorbeeld een aanduiding als wayfinding? Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. En uiteraard kunt u meerdere items met elkaar combineren op de lichtbak. Om u nog beter van dienst te zijn, werken wij samen met reclamebureaus, architecten en ontwerpbureaus om tot een verrassend resultaat te komen. Ons doel is om de meest aantrekkelijke haakse lichtbak in de ruime omgeving van uw bedrijf te maken. Eerder zijn wij niet tevreden.

Welke types van haakse lichtbak zijn er mogelijk?

Bij haakse lichtbakken geldt hetzelfde principe als bij onze andere signings: u laat ons weten wat u wilt, wij zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing. Wil u bijvoorbeeld een ronde, vierkante of rechthoekige lichtbak? Het kan! De afmetingen, het design en de uitvoering bespreken wij met u. Wil u eenvoudige maar duidelijke kleuren of wil u liever felle tinten? Wenst u uw haakse lichtbak in uw huisstijl laten uitvoeren of wil u totaal iets anders? Ook de boodschap op de lichtbak is zeer belangrijk.

Contactformulier

Uw haakse lichtbak op uw zaak afgestemd

Wat is er nu zo specifiek aan onze haakse lichtreclames? Een lichtbak die haaks op de gevel wordt gemonteerd, valt extra op. Het is dan ook strikt noodzakelijk om hem te maken in de sfeer, de stijl en de uitstraling van uw onderneming. Moderne, traditionele, romantische of stoere ontwerpen… het kan allemaal bij Jonge Poerink. Op basis van wat u verlangt, maken wij een ontwerp. Ons eigen atelier voert de lichtreclame uit en daardoor kunnen wij perfect leveren wat u vraagt. Details of extra wensen zoals andere vormen of een andere indeling zijn voor ons geen probleem. Net zoals u zorg draagt voor de uitstraling van uw inkom, de vitrine of het hele gebouw van uw onderneming, zo dragen wij ook zorg voor het ontwerp en de installatie van uw lichtbak. Pas wanneer de lichtbak voor 100% bij uw onderneming past, zal hij ook voor 100% efficiënt zijn.

Plaats uw lichtbak haaks, kies voor Jonge Poerink

Bent u van plan om een lichtbak te plaatsen die haaks op de gevel staat? Wij zorgen ervoor! U contacteert ons en van bij het begin denken wij met u mee. Eens we het ontwerp gemaakt hebben en u heeft de goedkeuring gegeven, gaan wij aan de slag. We leveren de lichtbak en ook daarna kunt u nog altijd met uw vragen bij ons terecht. Wij doen een beroep op onze jarenlange ervaring en werken voor u uw project uit. U zal binnenkort trots zijn op uw lichtbak die schittert en de juiste boodschap geeft. Heeft u nog vragen of twijfels, contacteer ons, wij zijn er voor u!

Haakse lichtbak projecten