Jonge Poerink logo gif

Reclamezuil verlicht

Een reclamezuil is een manier om nog meer de aandacht te trekken naar uw onderneming. U plaatst hem aan de weg voor uw bedrijf of bijvoorbeeld bij het binnenkomen van het bedrijvenpark waar u gevestigd bent. Wanneer u kiest om een reclamezuil te plaatsen, dan overweegt u grondig welk type reclamezuil u wenst. Wil u een niet-verlichte reclamezuil of een reclamezuil verlicht? Een verlichte reclamezuil valt vanzelfsprekend meer op dan een niet-verlicht exemplaar. Maar binnen de categorie van verlichte reclamezuilen heeft u nog heel wat keuze. Naast de afmetingen en de informatie die op de zuil moet komen, kiest u ook voor het type van verlichting. Een reclamezuil die verlicht is aan alle zijden, springt meer in het oog dan een zuil die slechts aan één kant is verlicht. Wij geven u graag meer uitleg over de mogelijkheden!

Buitenreclame verlicht

De voordelen van een reclamezuil met verlichting

Een reclamezuil verlicht heeft tal van voordelen. Onder de reclamezuilen met verlichting geeft led-verlichting een zeer scherp en duidelijk resultaat. De kleuren die met led-lampen kunnen gecreëerd worden, zijn eindeloos. Dit laat ons toe om uw reclamezuil met led verlichting exact in uw bedrijfskleuren uit te voeren. Dit maakt dat uw verlichte reclamezuil helemaal bij de omgeving past: uw gevel of de kleuren van uw ramen en deuren bijvoorbeeld. Daarbij verbruikt een led reclamezuil zeer weinig energie, wat u meteen aan uw energiefactuur zult merken.

Contactformulier

Een verlichte reclamezuil voor overdag en ’s nachts

Een reclamezuil met verlichting is zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts functioneel. Autobestuurders die vaak ’s avonds voorbij uw bedrijf rijden, zullen ook mee genieten van uw verlichte reclamezuil. Met een reclamezuil die verlicht is, bereikt u met andere woorden een groter doelpubliek dan wanneer u kiest voor een niet-verlichte zuil. Een reclamezuil met led is ideaal voor een unieke, duidelijk zichtbare en vooral inspirerende reclameboodschap. Een ander voordeel van een led reclamezuil is dat de lampen zeer lang meegaan. Een reclamezuil met led lampen is bijgevolg een duurzame oplossing en vraagt minder onderhoud dan een reclamezuil met verlichting van een ander type.

Laat uw verlichte reclamezuil volledig tot zijn recht komen

Een led reclamezuil valt meteen op. Een reclamezuil die verlicht is met led-lampen straalt een zeer scherp en toch aangenaam licht uit. Doe hetzelfde met uw gevelreclame. Kies voor gevelreclame met verlichting of kies bijvoorbeeld een haakse lichtbak met led-verlichting. Bij deze types van signing bieden wij dezelfde mogelijkheden wat betreft ontwerpen en uitvoeringen als bij uw reclamezuil met led verlichting.

De bedrijfsstijl samenvoegen in een verlichte reclamezuil

U laat uw bedrijfsstijl terugkeren in alle reclamemiddelen die u gebruikt: reclame op de gevel of het dak, uw reclamezuil met verlichting, reclame op uw bedrijfswagens en op uw website. Zo heeft u een unieke en herkenbare manier om uw bedrijf voor te stellen. Om deze uniformiteit te handhaven, houden wij bij Jonge Poerink bij het ontwerpen van uw reclamezuil verlicht altijd rekening met uw huisstijl. Wij maken uw verlichte reclamezuil alsof hij altijd al bij uw onderneming heeft gehoord. Uw unieke kleuren, lettertypes en logo’s worden op uw reclamezuil met verlichting precies uitgevoerd zoals u dat wenst. Dankzij ons eigen spuitatelier zijn wij zeer flexibel en maken wij telkens weer een unieke verlichte reclamezuil. Ook voor grote reclamezuilen en reclamezuilen voor buiten zijn wij de ideale partner.

Uw reclamezuil verlicht is als uw visitekaartje

Bij Jonge Poerink hebben wij al tientallen jaren ervaring met signing en verlichte reclamezuilen. Wij halen het beste uit uw bedrijf naar boven en verwerken dit in een reclamezuil die verlicht is. Als u denkt aan een reclamezuil met led verlichting, neem dan contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en verwerken ze in een sprekende, verleidende verlichte reclamezuil. Uw gebouw krijgt er niet alleen een prachtige uitstraling mee, u trekt ook meer klanten en geeft een duidelijke boodschap. Wil u graag ontdekken wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten, wij zijn er voor u!

Reclamezuil verlicht projecten