Jonge Poerink logo gif

Clocks

Een goede klok is meer dan alleen een tijdsaanduider, de klok genereert aandacht en geeft de voorbijganger een extra service. Hierdoor komt de focus meer op de locatie van de klok te liggen. We weten allemaal waar de klok staat, een echte blikvanger dus, die daardoor ook veel reclamemogelijkheden biedt. Buitenklokken zijn uitvoerbaar in allerlei soorten en maten. Buiten onze eigen productie hebben we een nauwe internationale samenwerking met de gerenommeerde merken Bodet, Ecat en Mobatime. Voor vragen en reparaties met betrekking tot deze merken en die van NEDklok (op locatie) staan we graag voor u klaar.

Onze productgroepen

Onze werkwijze

1. Kennismakig

In een kennismakingsgesprek bespreken wij de wensen en behoefte van de klant. Wij laten graag zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en gaan gezamenlijk brainstormen om de wens van de klant te voldoen.

2. Ontwerpen

Met onze ontwerpers in eigen huis, gaan we aan de slag om het ontwerp geheel naar wens te maken. Door middel van een 3D-ontwerp krijgt de klant een goed beeld van het eindproduct en kan Jonge Poerink het product aanpassen naar wens.

3. Monteren

Na de productie, die wij geheel in eigen beheer hebben, is het tijd om uw signing of clock te realiseren! Onze monteurs komen bij uw bedrijf en zorgen ervoor dat de het project goed wordt afgerond. Ook na aanschaf staan onze monteurs voor u klaar wanneer nodig.

Clocks projecten

Voor ProRail worden ruim 1700 nieuwe intelligente klokken gebouwd ter vervanging van de