Jonge Poerink logo gif

Gevelreclame

Als het gaat over gevelreclame dan vinden wij van Jonge Poerink dit een erg ruim begrip. Er zijn voldoende vormen van gevelreclame te bedenken waarbij er een groot verschil is te benoemen. De meest eenvoudige manier om gevelreclame te beschrijven is een reclame uiting die aan de gevel is bevestigd.

Daarmee zou u zelfs het naambordje naast de voordeur een uiting van reclame kunnen noemen. Het is te begrijpen dat wij echter op een andere manier tegen gevelreclame aankijken. Voor ons is gevelreclame in een aantal groepen te onderscheiden. Elke groep heeft zijn eigen manier van werken en voor elke groep kunnen wij een oplossing aanbieden.

Onze productgroepen

Als u aan gevelreclame met verlichting denkt, kunt u al snel uitkomen

Soorten gevelreclame

Er zijn een aantal soorten gevelreclame te onderscheiden:

  • Letterreclame. De mogelijkheden zijn op dit gebied tegenwoordig zeer groot. Het gebruik van losse letters wordt dan ook vaak toegepast
  • Logoreclame. Als u wilt dat uw logo prominent aanwezig is, dan zijn hier voldoende mogelijkheden voor te bedenken
  • Reclame tegen de gevel. Een bord met een tekst, letters die tegen de gevel aan zijn gemonteerd vallen onder deze reclame.
  • Reclame die uitsteekt. In een winkelstraat kan reclame die haaks aan de gevel gemonteerd is een meerwaarde hebben.
  • Reclame met verlichting. De keuze van reclame die verlicht is, kan in sommige gevallen uitstekend van pas komen. Hierbij is ook nog een onderscheid te maken tussen permanente verlichting of verlichting die steeds anders van vorm of kleur wordt.
  • Reclame met iets extra’s. Denk hierbij aan een reclame uiting waarbij naast uw naam of logo ook een klok wordt gebruikt.

Uiteraard is er ook een combinatie van deze vormen van gevelreclame mogelijk.

Aandachtspunten bij gevelreclame

Als u op zoek bent naar een vorm van gevelreclame zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. Als eerste heeft u te maken met de regels die in de plaatselijke verordening staan van de gemeente over gevelreclame. Wat in de ene gemeente bijvoorbeeld wel mag, kan in een andere gemeente weerstand oproepen.

Ten tweede is het goed om te kijken welke gevelreclame past bij uw onderneming. Is het nodig om verlichting te gebruiken als u nooit in de avond geopend bent? In dit verlengde ligt de vraag of de gevelreclame geschikt is bij uw bedrijf. Een reclame uiting van een administratiekantoor heeft een ander doel dan een reclame uiting van een restaurant.

Contactformulier

De kosten van gevelreclame

De vraag die al snel gesteld wordt als u nadenkt over het laten aanbrengen van gevelreclame is de vraag wat het gaat kosten. Deze vraag is natuurlijk te begrijpen omdat u waarschijnlijk binnen uw bedrijf met een bepaald budget zit waar binnen u de ruimte heeft om dit te kunnen doen. Maar als er iets lastig is om te zeggen, zijn het wel de kosten van de gevelreclame.

Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de keuze voor wat u als gevelreclame wilt het uitgangspunt is. Het is logisch dat een bord zonder verlichting met een geringe afmeting een andere prijs heeft dan een wisselende tekst die u op de gevel zou willen plaatsen. Uiteindelijk heeft het ook te maken met wat u met de gevelreclame wilt bereiken.

Wij denken graag mee over uw gevelreclame

Door onze ervaring met verschillende vormen van gevelreclame, zijn wij in staat om met u mee te denken over wat er zou passen bij uw bedrijf. We gaan graag het gesprek met u aan om de vragen en de mogelijkheden te bespreken. Hierdoor krijgt u een helder beeld wat gevelreclame voor uw bedrijf voor meerwaarde heeft en hoe u dit het beste kan gebruiken in uw situatie. Denk aan doosletters, een lichtbak, freesletters of een reclamebord. Neem daarom gerust contact met ons op zodat een van onze accountmanagers langs kan komen om de vragen en wensen van uw gevelreclame te bespreken.

Wij denken graag mee over uw gevelreclame

Door onze ervaring met verschillende vormen van gevelreclame, zijn wij in staat om met u mee te denken over wat er zou passen bij uw bedrijf. We gaan graag het gesprek met u aan om de vragen en de mogelijkheden te bespreken. Hierdoor krijgt u een helder beeld wat gevelreclame voor uw bedrijf voor meerwaarde heeft en hoe u dit het beste kan gebruiken in uw situatie. Neem daarom gerust contact met ons op zodat een van onze accountmanagers langs kan komen om de vragen en wensen van uw gevelreclame te bespreken.

Gevelreclame projecten