Jonge Poerink logo gif

Reclamebord

Een led reclamebord buiten geeft uw onderneming onmiddellijk een boost. Een reclamebord met verlichting is zeer sprekend, de boodschap is duidelijk. Wij gaan uw bedrijf in de kijker zetten, nog aantrekkelijker maken zodat u nog meer klanten aantrekt. Led-lampen zijn onuitputtelijk als het om mogelijkheden en variaties gaat. Daarom kunnen wij voor u precies dat licht reclamebord ontwerpen dat u wenst. Wanneer u een led reclamebord gaat kopen, krijgt u van ons professioneel advies. De uitstraling, de kleuren, de vormen die op het verlicht reclamebord komen zijn cruciaal om de juiste boodschap aan uw klanten of toekomstige klanten te geven.

reclamebord jonge poerink

Onze productgroepen

Het juiste reclamebord geeft uw zaak meer aantrekkingskracht

Een reclame bord kan wonderen doen als het gaat om de uitstraling van uw zaak en het aantrekken van klanten. Denkt u aan een reclamebord voor een winkel of een andere onderneming? U kunt bij ons een reclamebord laten maken dat een echte blikvanger is en de juiste boodschap uitstraalt. Een reclame bord kan uw gevel stijlvol aankleden en tegelijkertijd de aandacht van uw klanten richten op uw producten, uw services of een combinatie ervan. Kleuren, vormen en stijlen zijn zeer belangrijk bij het kiezen van uw reclamebord. Zo kunnen wij uw reclamebord voor buiten maken of uw reclamebord versieren met led verlichting. Bij Jonge Poerink helpen wij u graag om uw onderneming alle aandacht te geven en daarmee klanten aan te trekken. Contacteer ons en wij gaan samen met u aan de slag.

Contactformulier

Jonge Poerink biedt diverse mogelijkheden voor uw reclame bord

Wil u een reclamebord laten maken? Wij bespreken met u welk type van reclamebord voor een winkel of om het even welke zaak u graag zou hebben. Vooreerst heeft u de keuze uit een staand reclamebord of reclamezuil. Dit is een perfect reclamebord voor een winkel. U plaatst het op de stoep zodat iedereen die voorbij uw zaak komt, de reclame heeft gezien. Een andere mogelijkheid is om een reclame bord aan de muur te hangen. Hierbij kan het bord vlak op de muur of haaks op de gevel worden geplaatst. Een bord dat haaks op de muur hangt is ideaal in smalle winkelstraten. Grote borden, bijvoorbeeld boven uw etalage, zijn dan weer perfect in brede straten. Uiteraard kunt u gaan combineren naar eigen inzicht. En wat denkt u van freesletters, doosletters en led-letters? Ze kunnen eveneens een mooie combinatie vormen met een reclamebord aan de muur, een verlicht reclamepaneel of op de stoep.

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw reclamebord

Wanneer u ons contacteert, bekijken wij met u wat de mogelijkheden zijn. Wij geven u graag advies om tot de meest efficiënte opstelling van uw reclamebord te komen. Een reclamebord laten maken kan een totaalproject zijn waarbij er gezorgd wordt voor de beste visuele aantrekkingskracht van uw zaak. Gaat het bijvoorbeeld om een reclamebord voor een winkel? Dan bekijken wij onder meer welke reclameborden er al aanwezig zijn in de nabijheid van uw onderneming. Maar wij maken ook reclameborden voor ondernemingen in een industriepark. Ook hier wordt ingespeeld op de zichtbaarheid van het gebouw.

Een reclamebord laten maken? Wij maken het op maat

Reclameborden maken is een vak apart. Wij hebben hier al veel jaren ervaring mee en maken elk reclame bord op maat. Een reclamebord voor een winkel zal er bijvoorbeeld heel anders uitzien dan een reclame bord voor een bedrijf in een bedrijvenpark. Een reclamebord voor een winkel heeft kleinere afbeeldingen en de tekst kan in kleinere letters uitgevoerd worden. Naast de grootte houden wij ook rekening met de uitstraling van uw onderneming. U kunt bij ons uw reclamebord laten maken in uw bedrijfskleuren en met het lettertype naar keuze. Verder kunt u kiezen voor een verlicht of een onverlicht reclame bord. Een reclamebord voor een winkel, gelegen in een straat met uitgangsleven, kiest u best verlicht. Net als u de verlichting in uw uitstalraam ’s nachts aan laat, zal een verlicht reclamebord ook ’s avonds klanten aanspreken. U merkt het, wij maken eenvoudig uw reclamebord op maat.

Uw reclamebord laten maken bij Jonge Poerink

Wanneer u van plan bent om een reclamebord te installeren, contacteer ons dan zo snel mogelijk. Samen bespreken wij het ontwerp, de planning van de productie en de installatie. Doordat wij onze productie in eigen handen hebben, kan uw reclamebord snel en aan voordelige prijzen gemaakt worden. Wij hebben ook de volledige controle over de kwaliteit en de service. Jong Poerink staat bekend voor zijn topproducten. Laat ons gerust uw ideeën weten, wij geven u raad en zorgen voor de perfecte realisatie van uw reclamebord.

Reclamebord projecten