Jonge Poerink logo gif

Lichtbak met reclame led

Een led lichtbak met reclame is een zeer efficiënte en stijlvolle manier om de aandacht van uw klanten te trekken. Led-licht is zeer helder en kan tot in de kleinste details afgesteld worden. Daardoor krijgt uw led reclame lichtbak een grote scherpte en straalt hij allure uit zoals geen enkele andere reclamebak of -paneel dit kan. Een reclame lichtbak met led verlichting heeft een moderne, chique en stijlvolle uitstraling. Wij maken uw led lichtbak reclame op maat en volgens uw huisstijl. Wil u bijvoorbeeld een reclamezuil met led-verlichting of een haakse lichtbak met led-lichten? Dit kan ook. U kunt ook meerdere vormen van lichtreclame en lichtreclame voor buiten onderling combineren. Daardoor krijgt uw zaak nog meer allure.

IMG_0346

Lichtbak met reclame led

Wil u een reclame lichtbak met led verlichting en wil u professionele raad over het design en de materialen? Jonge Poerink helpt u graag. Wij gaan uitsluitend voor topkwaliteit en unieke uitstraling. Elke led lichtbak met reclame maken wij zoals wij hem voor onszelf zouden maken: scherp, met sprekende kleuren en een opmerkelijke presentatie van uw onderneming. Een led reclame lichtbak mag niet opgaan in de omgeving, hij moet eruit springen en moet de beste en meest aantrekkelijke led lichtbak met reclame zijn die potentiële klanten te zien krijgen. Dit is ons doel en dat realiseren wij voor u!

Contactformulier

Waarom kiezen voor een reclame lichtbak met led verlichting

Led-lampen zijn niet alleen milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Het licht dat een led reclame lichtbak produceert, is enerzijds aangenaam aan de ogen, anderzijds zeer sterk. Een reclame lichtbak die van led verlichting is voorzien is nooit saai. De kleuren die bij een led lichtbak met reclame kunnen gebruikt worden, zijn oneindig. Daardoor kunnen wij exact uw bedrijfskleuren in uw led reclame lichtbak verwerken. Daardoor sluit uw reclame lichtbak met led verlichting helemaal aan bij uw gebouw, bij de kleuren van bijvoorbeeld uw ramen en deuren, of bij welke andere elementen in het gebouw ook.

Vormen van lichtbakken die wij leveren zijn:

Een led reclame lichtbak, breng uw bedrijf een stap verder

Een led lichtbak met reclame die volledig op uw maat en naar uw wensen is gemaakt, tilt uw onderneming naar een hoger niveau. Het koopgedrag van klanten en potentiële kopers wordt sterk beïnvloed. Met een perfect uitgevoerde lichtbak zorgt u dat de juiste mensen naar uw zaak getrokken worden en gestimuleerd worden om bij u te kopen. Eigenlijk geldt dit voor al onze signings. Ga daarom zeker eens kijken naar onze andere producten: freesletters, doosletters of neon lichtreclame bijvoorbeeld. Waarom zou u immers deze types van reclamevoering niet laten aansluiten bij uw led lichtbank met reclame? Wij zijn van het principe ‘hoe meer u de klant kunt aantrekken, hoe beter’. Opvallen is de boodschap. En dit kunt u onder meer met een degelijk uitgewerkte led reclame lichtbak.

Kies voor de expertise van Jonge Poerink

Als u een reclame lichtbak met led wilt voor uw bedrijf, contacteer ons en wij realiseren uw plannen. U bespreekt met onze accountmanagers wat u precies wilt. Zij zorgen voor het ontwerp en de perfecte uitvoering ervan. In ons eigen atelier en spuiterij produceren wij uw lichtbak. Hierbij gebruiken wij zowel topkwaliteit materialen als de jarenlange ervaring van onze medewerkers. U mag op ons rekenen van bij het begin tot bij de installatie. Wij betrekken u bij het productieproces, houden rekening met al uw wensen en dat is onze grootste troef. Ook na de installatie kunt u nog altijd bij ons terecht. Wij beantwoorden uw vragen, adviseren u op een professionele manier en realiseren die reclame lichtbak die uw bedrijf nog meer aantrekkelijk maakt. Contacteer ons, wij zijn er voor u!

Lichtbak met reclame led projecten