Jonge Poerink logo gif

Led lichtbak

Met een led verlichting lichtbak zal u uw klanten of toekomstige klanten verrassen en verleiden. Door overdacht een led lichtbak buiten op te stellen, beïnvloedt u gegarandeerd het koopgedrag van uw doelpubliek. Zoekt u een led lichtbak met letters, wil u uw logo extra laten uitkomen middels een led lichtbak buiten of wil u een specifieke boodschap aan uw klanten brengen? Jonge Poerink heeft een aantal specialisten in huis die uw bedrijf een grote stap verder brengen. Wij ontwerpen led lichtbakken door te luisteren naar uw ideeën en al onze expertise in te zetten. Het resultaat is een led verlichting lichtbak waar men niet omheen kan kijken. De aandacht wordt getrokken en dat is het begin van elke relatie tussen uw onderneming en potentiële klanten. Het is onze missie om een schitterende lichtbak voor u te creëren, uw gebouw hiermee te stylen en zo uw omzet te verhogen. Kies voor Jonge Poerink als u uw onderneming naar een hoger niveau wil brengen.

led lichtbak jonge poerink

Een led lichtbak, een krachtige blikvanger

Led verlichting heeft een zeer krachtige lichtuitstraling. Een led lichtbak buiten geeft gelijkmatig en tegelijkertijd zeer sterk licht en daardoor wordt uw zaak volledig in de schijnwerper geplaatst. U kiest zelf de vorm en de grootte. Kiest u voor een ronde, vierkante of rechthoekige led lichtbak voor buiten? Het kan allemaal. U bepaalt zelf wat er op de led verlichting lichtbak moet komen te staan. Gaat u voor een lichtbak met letters en wil u deze aanvullen met een logo of een afbeelding? Wij zorgen voor een evenwichtige verdeling over de ganse lichtbak zodat het resultaat duidelijk en stijlvol is.

Contactformulier

De ideale opstelling van uw led lichtbak

Daarnaast is de opstelling ook van cruciaal belang. Wil u een haakse lichtbak zodat uw bedrijf vanuit alle richtingen zichtbaar wordt of wil u een grote led lichtbak met letters voor aan de gevel? Ook een staande lichtbak in de vorm van een reclamezuil is mogelijk. U bepaalt hoe de lichtbak er zal uitzien, wij geven u daarbij professionele raad en wij voeren het tot in de kleinste details uit. De reclame lichtbak met led wordt een krachtige blikvanger, volledig in uw stijl gemaakt.

Profiteer van onze expertise en ervaring in led lichtbakken

Jonge Poerink groep bestaat al sinds 1948 en sinds de oprichting gaan wij voor verbetering en vernieuwing. We gebruiken de laatste nieuwe technologieën en wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Zo zijn onze led lichtbakken voor buiten en voor binnen van de hoogste kwaliteit. Of u nu een led lichtbak met letters, een ronde of rechthoekige led verlichting lichtbak wil, wij maken uw led lichtbak voor buiten tot een uniek stuk. Dankzij onze eigen productie kunnen wij zeer specifiek werken en een uitstekende service bieden. Uw bedrijfsvisie, uw huisstijl en de boodschap die u wil brengen, komen perfect terug in uw led lichtbak. Voor de realisatie van uw lichtbak werken wij nauw samen met professionelen zoals reclamebureaus, ontwerpers en architecten. Wij bekijken niet alleen uw gebouw, maar wij houden rekening met de omgeving waarin uw lichtbak komt. De bedoeling is immers dat uw led verlichting de mooiste, de beste, de meest aantrekkelijke wordt in de omgeving. Voor minder gaan wij niet.

Uw led verlichte lichtbak, kies voor Jonge Poerink

Een led lichtbak met letters moet sprekend zijn. Uw klanten moeten in één oogopslag weten waar het om gaat. Duidelijke kleuren, duidelijke taal en een sprekend logo zijn een van de zovele middelen die wij gebruiken bij het maken van uw led lichtbak. Heeft u plannen om een led lichtbak met letters of andere voorstelling te plaatsen, maar twijfelt u nog? Neem contact met ons op, ons ervaren team van medewerkers helpt u graag verder.

Led lichtbak projecten