Jonge Poerink logo gif

Neon lichtreclame

Lichtreclame met neon is al heel wat jaren zeer populair. Neon lichtreclame waarbij letters het hoofdbestanddeel vormen, zijn nog altijd zeer trendy. Een mooie grote neon lichtreclame op een gevel of een kleine neon lichtreclame voor een vitrine zijn echte eyecatchers. Lichtreclame met neon heeft iets nostalgisch, creëert een retro touch en heeft een typische look die geen andere vorm van verlichte reclame heeft. Juist door deze populariteit zijn wij ons bij Jonge Poerink gaan specialiseren in neon lichtreclame. En we zouden Jonge Poerink niet zijn als we niet naar andere, nieuwe technologieën op zoek zouden gaan. Wij bieden bijvoorbeeld ook lichtbakken en lichtzuilen waarbij diverse lettertypes met neon licht worden gecombineerd. Of wat denkt u van de omlijning van een gebouw door middel van neonlicht? Ook dit kan! Vraag ons gerust wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

neon letters jonge poerink

Lichtreclame met neon, een eyecatcher met karakter

Of het nu gaat om het plaatsen van reclamepanelen, het aanbrengen van letters op de gevel of lichtreclame met neon, telkens gaat het om zichtbaarheid, uw klanten aanzetten tot het kopen van uw diensten of uw producten. Met lichtreclame in neon versie trekt u gegarandeerd de aandacht. Het licht van de neon reclame is zo fel en aantrekkelijk dat men er niet naast kan kijken.

Contactformulier

Neon lichtreclame, of wat anders?

Lichtreclame met led wordt vaak gekozen omwille van het lage energieverbruik. Neonlicht zou schadelijke gassen bevatten, maar daar staat tegenover dat de technologie rond neonlicht sterk geëvolueerd is en de zwakke punten van het vroegere neonlicht bijna tot nul zijn herleid. Neon heeft gegarandeerd zijn eigen specifieke voordelen. Neon lichtreclame heeft een typische uitstraling en een sterk karakter. Het wordt gebruikt door wereldberoemde merken en is daardoor ook overal ter wereld bekend.

Neon lichtreclame maakt al jarenlang indruk

Neonlicht bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zijn diensten al die jaren telkens weer bewezen. Het licht bij lichtreclame met neon is warm en aantrekkelijk. De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn eindeloos. Het glas dat voor neonverlichting wordt gebruikt, wordt gebogen in de vormen die men wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw bedrijfsnaam, uw logo, een woord of een volledige tekst in neon. Neon verlichting is vrij licht en kan vrijwel op elke plek gemonteerd worden. Wanneer u voor karakter, pit, schwung, nostalgie en moderne technologie gaat, dan kiest u voor neon letters als lichtreclame.

Uw neon lichtreclame samen met ons ontwerpen

Heeft u een idee wat u precies wilt bereiken met de neonreclame? Wij bespreken de mogelijkheden met u. Misschien wilt u een standaard boodschap in neon, maar dan in uw eigen bedrijfsstijl. Of u wilt een zeer specifieke neon reclame waarbij u de filosofie van uw bedrijf volledig naar voor laat komen. Denkt u aan één of meerdere neon lichtreclames? Waar wil u ze plaatsen, hoe groot moeten ze zijn en hoe moeten ze uw klanten aanspreken? Het zijn vragen die naar voor komen als wij samen met u uw neonreclame gaan ontwerpen. Bij Jonge Poerink mag u zeker zijn van kwaliteit en perfecte uitstraling. Wij vragen ons bij elk project af of we voor onze eigen firma dit soort reclame zouden willen. Enkel wanneer het antwoord ‘ja’ is, kunnen wij tevreden zijn. Wil u uw bedrijf een boost geven en kiest u voor neonreclame? Wij zijn uw partner!

Lichtreclame neon bij Jonge Poerink

Doordat wij alle stappen in de productie in eigen handen hebben, kunnen wij snel en flexibel werken. Wil u meer weten over neon lichtreclame of andere producten uit ons aanbod of wil u een combinatie van diverse signings? Onze account managers zetten al hun kennis en ervaring in om tot een perfect resultaat te komen. Contacteer ons en vraag naar meer informatie. Wij zijn er voor u!

Neon lichtreclame projecten