Jonge Poerink logo gif

Lichtbak met reclame

Een reclame lichtbak is een manier om uw klanten aan te trekken, maar tegelijkertijd ook te verrassen. Zo zal een lichtbak reclame bord niet alleen het juiste licht moeten uitschijnen, het zal ook innovatief en origineel uit de hoek moeten komen. Wij maken voor u een lichtbak met reclame voor binnen die onmiddellijk de boodschap die uw wil geven, weergeeft. Een lichtbak met reclame voor buiten moet meteen aanslaan. De bedoeling is bijna dat elke voorbijganger of autobestuurder die voorbij rijdt, even kijkt en de reclame van de lichtbak in zich opneemt. Zal die autobestuurder of die voetganger uw zaak binnenstappen, dankzij de lichtbak reclame? Dat is het uiteindelijke doel van een reclame bord of lichtbak.

IMG_20210914_163229

Uw lichtbak met reclame gaat uw klanten verrassen

Jonge Poerink heeft tientallen jaren ervaring in het aantrekken van klanten, dit door middel van signings. Een lichtbak reclame laten maken bij ons geeft gegarandeerd resultaat. Uw zaak krijgt nog meer bekendheid, potentiële klanten vinden makkelijker de weg naar uw onderneming en dat merkt u snel aan uw ondernemingsresultaten.

Contactformulier

Onze lichtbak reclame, vakmanschap en ervaring

Doordat wij al vele jaren actief zijn in de wereld van gevelreclame, letterreclame, reclameborden en lichtbakken, kunnen wij uitstekende service bieden. Wil u een lichtreclame voor binnen, een licht reclame voor buiten of wil u een speciale lichtbak laten maken waarbij u op een zeer specifiek doelpubliek focust? Jonge Poerink is hierin dé specialist. Sinds wij begonnen zijn met het maken van lichtbakken en reclameborden, hebben wij onze ontwerpafdeling, onze productie en onze montage altijd in eigen beheer gehouden. Daardoor zijn onze lichtbak reclame prijzen ook altijd zeer voordelig gebleven. Wij focussen ons op innovatie, originaliteit en unieke uitstraling. Licht reclame met letters zal bij ons tot in de kleinste puntjes uitgewerkt worden. Uw lichtbak met reclame moet uw ondernemingscultuur, uw visie en uw boodschap voor 100% uitstralen.

Een reclame lichtbak, kies het precies zoals u wilt

Zowel voor een lichtbak reclame binnen als buiten lichtreclame heeft u meerdere mogelijkheden. Bij een lichtbak reclame voor buiten denkt u misschien aan een reclame lichtbak aan de muur, aan een lichtbak op een paal of aan een haakse lichtbak? Ook een reclamezuil behoort hier tot de mogelijkheden. Dit is een lichtbak met reclame die u bijvoorbeeld aan de ingang van een industrieterrein of aan de oprit van uw bedrijf plaatst. Een lichtbak reclame bord plaatst u bijvoorbeeld boven de vitrine van uw winkel. Wij bieden ook lichtbakken met reclame voor binnen. Denk hierbij aan een winkelcentrum. Of u stelt een reclame lichtbak op in uw winkel om de aandacht te vestigen op specifieke producten of diensten. Een lichtbak reclamebord zegt vaak veel meer dan een onverlicht reclamebord of reclamepaneel met verlichting.

Een sprekende lichtbak met reclame, op maat gemaakt!

Wij maken uw lichtbak met reclame zo sprekend dat uw klanten er niet naast kunnen kijken. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een reclame lichtbak: de aandacht trekken, mensen in uw zaak lokken en ze verleiden tot het kopen van uw producten. Daar gaat het gewoon om bij een reclame lichtbak. Daarom zetten wij bij Jonge Poerink alles op alles om uw lichtbak reclame perfect uit te voeren. In onze eigen atelier maken wij uw lichtbak reclame bord, uw lichtbak reclame voor binnen en uw lichtbak reclame voor buiten tot een kunstwerk. Logo’s, tekst en afbeeldingen worden gecombineerd, er wordt gekozen voor aantrekkelijke kleuren en de vormen worden doordacht gekozen. Uw lichtbak reclame bord wordt uw visitekaartje voor iedereen die voorbij uw zaak komt.

Uw lichtbak reclame laten maken door Jonge Poerink

Bent u van plan een lichtbak reclame binnen te installeren of wil u aan of om uw gebouw een lichtbak reclame voor buiten voorzien? Jonge Poerink is uw specialist! Laat uw lichtbak reclame bord door ons maken, wij gaan voor succes! Contacteer ons en samen realiseren wij uw project!

Lichtbak met reclame projecten