Jonge Poerink logo gif

Gevelreclame verlichting

Als u aan gevelreclame met verlichting denkt, kunt u al snel uitkomen bij de grote reclame uitingen die u bijvoorbeeld in Las Vegas kunt zien. In Nederland zijn we deze grote reclame uitingen waarbij de lichten fel knipperen om de aandacht te trekken niet gewend.

Er zijn ook maar weinig gemeenten in Nederland zijn die op deze manier akkoord gaan met uw gevelreclame. Toch is er ook in Nederland op het gebied van gevelreclame met verlichting veel mogelijk. Om het voor u overzichtelijk te maken zetten wij een aantal soorten voor u op een rijtje.

doosletters Jonge Poerink

Verschillende vormen gevelreclame met verlichting

Er zijn als het over gevelreclame met verlichting gaat een aantal vormen te onderscheiden.

  • Neonreclame. De reclame manier die het oudste is op dit gebied. Er is veel mogelijk op het gebied van kleur. Het nadeel is dat deze vorm van reclame relatief duur is omdat het een hoog energieverbruik kent. Daarnaast is de reclame kwetsbaarder en als er iets gerepareerd moet worden duurt dit vaak langer.
  • Ledverlichting. Door de ontwikkeling van de ledlampen is de achterstand op dit gebied ten opzichte van de neonreclame helemaal ingelopen. De voordelen zijn dan ook groot. Lager energieverbruik en een langere levensduur. Ledverlichting is een populaire soort om uw gevelreclame te verlichten.
  • Indirecte verlichting. Een manier die gebruikt kan worden is een indirecte manier van verlichting. De gevelreclame met verlichting is hierbij zelf niet verlicht maar tijdens de donkere uren, schijnen sterke lampen op de verlichte gevelreclame.

Uiteindelijk is de keuze voor gevelreclame met verlichting vaak een persoonlijke keuze die afgestemd moet worden met de plaatselijke gemeente omdat u aan de voorschriften in de plaatselijke verordening moet voldoen.

Afweging in gevelreclame met verlichting maken

Een belangrijke afweging die bedrijven maken als het gaat om verlichte gevelreclame is gebonden aan de kosten op langere termijn. Daarnaast is het belangrijk om na te denken of een felverlichte reclame die de hele breedte van een pand bedekt nog wel past in een tijd waarin duurzaamheid en energiekosten en verbruik steeds meer aandacht krijgen. Hoewel die keuze voor elke onderneming anders zal liggen, vinden wij van Jonge Poerink dat deze overweging wel de nodige aandacht moet krijgen. We willen daarom graag het gesprek aangaan om te laten zien wat de mogelijkheden zijn om op een energiezuinige manier uw gevelreclame te verlichten.

Contactformulier

Mogelijkheden met verlichte gevelreclame

Als u kijkt naar de verschillende mogelijkheden voor gevelreclame met verlichting ziet u eigenlijk dat er veel mogelijk is.

  • Lichtbak. De bekendste manier van gevelreclame met verlichting is de lichtbak. In een aantal standaard vormen leverbaar en de ledverlichting zorgt ervoor dat de tekst op deze lichtbak ook in het schemer of donker goed te lezen is.
  • Lichtletters. Een andere manier is het verlichten van de letters of een logo. Als u voor deze variant kiest, kunt u hierin nog allerlei andere keuzes maken zoals de verlichting van achter de letters laten komen of de letters zelf te verlichten. Ook bij deze variant die vaak persoonlijker is dan een lichtbak is veel mogelijk.
  • Vormlichtbakken. Een lichtbak die een speciale vorm heeft, komt tegenwoordig veel vaker voor als gevelreclame met verlichting. Hierin kunt u bijvoorbeeld uw logo goed verwerken.

Maatwerk in gevelreclame verlichting

Wij vinden dat een gevelreclame met verlichting of reclamepaneel verlichting maatwerk moet zijn. Daarmee kijken we niet alleen hoe de reclame tot uiting komt maar ook de uitstraling die uw winkel of bedrijf al heeft. Door de combinatie te maken tussen de omgeving waarin de gevelreclame met verlichting komt en de wensen van uw bedrijf, komen wij tot een uniek ontwerp die recht doet aan uw wensen en eisen.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat onze accountmanager een gesprek kan aangaan om te kijken op welke manier wij u kunnen helpen met verlichte gevelreclame. Ons motto is niet voor niets dat wij ons altijd blijven afvragen: Zouden wij dit zelf ook zo willen?

Gevelreclame verlichting soorten

Lichtbak

De bekendste manier van gevelreclame met verlichting is de lichtbak. In een aantal standaard vormen leverbaar en de ledverlichting zorgt ervoor dat de tekst op deze lichtbak ook in het schemer of donker goed te lezen is.

Lichtletters

Een andere manier is het verlichten van de letters of een logo. Als u voor deze variant kiest, kunt u hierin nog allerlei andere keuzes maken zoals de verlichting van achter de letters laten komen of de letters zelf te verlichten. Ook bij deze variant die vaak persoonlijker is dan een lichtbak is veel mogelijk.

Vormlichtbakken

Een lichtbak die een speciale vorm heeft, komt tegenwoordig veel vaker voor als gevelreclame met verlichting. Hierin kunt u bijvoorbeeld uw logo goed verwerken.

Gevelreclame verlichting projecten