Jonge Poerink logo gif

Freesletters

Er zijn veel manieren om gevelreclame te gebruiken. Als eerste denkt men al snel aan de verlichting die hierbij gebruikt wordt en hoewel deze manier erg aanspreekt kan het vaak ook op een andere manier. Een manier die in de meeste gevallen goedkoper is zijn freesletters. Zeker voor bedrijven waarbij de noodzaak om de gevelreclame te verlichten minder aanwezig is kunnen freesletters erg interessant zijn. Wij, Jonge Poerink, begrijpen deze behoefte van u of uw bedrijf maar al te goed en daarom leveren wij ook freesletters die op verschillende manier toegepast kunnen worden.

freesletters

Toepassingen freesletters

Een freesletter is een letter die uitgesneden wordt. Het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is stevig genoeg om verschillende vormen in te kunnen snijden. Er zijn verschillende toepassingen waarbij freesletters een uitstekende keuze zijn.

  • Freesletters als belettering in een gebouw. Hoewel u bij gevelreclame en freesletters misschien niet direct denkt aan letters aan de binnenkant van een gebouw kan dit uiteraard ook. Een motto van het bedrijf wat op de muur achter de balie hangt, is een mooie manier om te laten zien wat uw bedrijf kan om maar een voorbeeld te noemen.
  • Freesletters als belettering aan de buitenkant. Wat staat er mooier dan boven de ingang van het bedrijf op de gevel het logo uitgesneden te hebben hangen. Afgewerkt met de verschillende kleuren die voor u belangrijk zijn en waar uw bedrijf voor staat.
  • Eindeloze mogelijkheden met freesletters. Doordat het snijden aangestuurd wordt via een programma is de keuze die u kunt maken eigenlijk uitgebreid misschien wel eindeloos. Een stuk rvs-metaal waar de letters uitgesneden zijn is misschien wel een goed voorbeeld hiervan.
  • U kunt spelen met verlichting. Hoewel de uitgefreesde letters niet zelf verlicht kunnen worden kunt u wel spelen met indirect licht. Lichte freesletters op een donkere achtergrond waarbij de verlichting achter de letters dit extra benadrukt is hier een prachtig voorbeeld van.
  • De kosten van freesletters zijn relatief laag. Omdat u met een freesletter maar 1 laag heeft, zijn de kosten om de letters uit te snijden in verhouding goedkoper dan als u kiest voor doosletters of letters met ledverlichting. Als startende ondernemer of als u wel zichtbaar wil zijn maar dit binnen uw branche minder gebruikt wordt, kunnen freesletters een uitstekende manier zijn om aan uw naamsbekendheid te werken

Aandachtspunten bij het kopen van freesletters

Contactformulier

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u freesletters wil gebruiken als gevelreclame. Als eerste is de vraag waar u de freesletters wilt gebruiken. U kunt bedenken dat als de freesletters binnen komen te hangen het materiaal anders kan zijn dan bij het gebruik aan de buitenkant van het pand waarbij de letters in weer en wind hangen. Als tweede moet u in tegenstelling tot doosletters of letters met verlichting goed nadenken of en hoe u de freesletters zou willen verlichten. Een derde aandachtspunt is dat u rekening moet houden met de eisen die de gemeente stelt over de freesletters. Het laatste aandachtpunt is de vraag wat u precies wilt bereiken met de gevelreclame en het gebruik van de freesletters. Door een goed idee te hebben over uw wensen en ideeën kunt u beter kiezen welke freesletters bij u passen.

Maatwerk freesletters

Het mooie van freesletters is dat er in sommige gevallen met standaard letters gewerkt kan worden maar dat in de meeste gevallen er een stuk maatwerk toegepast kan worden waarbij uw letters of uw logo zo gemaakt kan worden zoals u wilt. Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw ideeën. Deze ideeën vormen altijd de basis voor ons. Daarnaast is het goed om te weten dat wij tijdens het proces van idee tot de freesletters daadwerkelijk aan de gevel hangen we onszelf steeds de vraag stellen: Zouden wij dit zelf willen. Neem vrijblijvend contact op zodat onze accountmanager u precies kunt vertellen wat er allemaal mogelijk is omtrent freesletters bij uw bedrijf.

Freesletters projecten